Onze school

Leren vanuit het vertrouwen dat je jezelf mag zijn, daar draait het om bij Vivace. Wij werken met de kinderen aan een stevige basis, in taal en rekenen én in vaardigheden die je helpen om zelfbewust de wereld in te gaan.

onze school

Waar staan wij voor?

Een stevige basis om in je eigen tempo te kunnen groeien naar wie je wilt zijn, daar zetten wij ons dagelijks voor in.

keyboard_arrow_right

Schoolplan

Omdat Vivace op 1 augustus 2023 door een fusie is ontstaan, werken we met het team aan een nieuw schoolplan waarin we het beste van beide scholen bij ...

keyboard_arrow_right

Ons onderwijs

Vivace is een Jenaplanschool. Bij deze visie hoort onder meer dat we samen werken, samen spelen, met elkaar in gesprek gaan en samen vieren.

keyboard_arrow_right

Sport-, kunst-, cultuur- en talentontwikkeling

Naast het zorgen voor een stevige basis willen wij onze kinderen hun talenten laten ontdekken en ze de kans geven deze verder te ontwikkelen.

keyboard_arrow_right

Ondersteuning

Leren gaat het best in een omgeving waar je jezelf mag zijn. Daarom houden we rekening met elk kind en de manier en het tempo waarmee het zich ontwikk...

keyboard_arrow_right

Het team van Vivace

Op Vivace zet een enthousiast team van onderwijsprofessionals en ondersteunend personeel zich in voor het onderwijs en de ontwikkeling van de kinderen...

keyboard_arrow_right

Ouders

Ouders en school zijn partners in ons onderwijs. Daarom zoeken we graag de dialoog met u, zodat we gezamenlijk verantwoordelijkheid kunnen nemen.

keyboard_arrow_right

Opleidingsschool

Ontwikkelen doen we samen. Daarom kiest Vivace er bewust voor een rol te spelen in het opleiden van studenten.

keyboard_arrow_right

Resultaten

Wij volgen nauwgezet de vorderingen van onze leerlingen en brengen ieder jaar verslag uit over de behaalde resultaten op onze school.

keyboard_arrow_right
Illustratie in footer